Kom langs
in onze
showroom
LET OP: Alleen op afspraak

Stalen deuren prijzen

Wat kost een stalen deur? Wat zijn de kosten van een stalen trap? Wat kost metaal design? Vragen die Preferro vaak gesteld krijgt. Stalen deuren prijzen? Moeilijk aan te geven.

Preferro maakt de stalen deuren en stalen trappen geheel op maat. Unieke creaties geheel naar de wens van de opdrachtgever. Dit unieke karakter van de gerealiseerde stalen trappen en deuren maakt het onmogelijk om een vaste prijs aan te geven. Wel kan Preferro aangeven hoe de uiteindelijke prijs van een stalen deur of stalen trap totstandkomt.

Neem contact op

Tijdens het gehele traject, maar zeker bij de start, hecht Preferro veel waarde aan het persoonlijke contact met de klant. Wat is de precieze wens en de gewenste stijl van de klant en hoe kan Preferro deze droom verwezenlijken? Preferro neemt ruim de tijd om tot het beste ontwerp te komen.

Stalen taatsdeuren met glas in woonkamer

Het goedgekeurde ontwerp wordt uiteindelijk omgezet in een professionele 3D-tekening. Is de klant geheel tevreden met het ontwerp dan gaan de ambachtsmannen van Preferro in de eigen werkplaats met kwalitatief hoogwaardige materialen (bijvoorbeeld staal en glas) aan de slag. Gouden handen, de beste (laser)apparatuur, creativiteit en de wil om het allerbeste en allermooiste voor de klant te maken, leiden uiteindelijk tot het gewenste en geheel in Nederland vervaardigde eindproduct.

Meer inspiratie Terug naar Stalen deuren