Bezoek onze showroom!
Alleen op afspraak.

Flexibel in metaal

Ambachtelijk maatwerk van Nederlandse bodem. Preferro levert hoogstaand vakwerk en realiseert adembenemende en verfijnde creaties van robuuste materialen. Stalen deuren, stalen trappen en metaal design van een ongekend niveau.

Inspiratie Over Preferro

Stalen deuren

Sierlijk en elegant. Sfeerverhogend en passend in zowel moderne en klassieke interieurs. De ambachtelijke stalen deuren van Preferro stralen klasse en stijl uit en geven cachet aan elke ruimte.

Lees meer

Stalen trappen

Het wow-effect. Een absolute eyecather. Stalen trappen van Preferro ogen robuust en stijlvol. Creativiteit en ambachtelijk maatwerk vloeien samen in de prachtige stalen trappen van Preferro.

Lees meer

Metaal design

Ongekende schoonheid van een zeer hoog niveau. Stijlvolle en hoogwaardige creaties. Het metaal design van Preferro is het resultaat van vakmanschap en de liefde voor het ambacht en het product.

Lees meer

Over Preferro

Ambachtelijk maatwerk van Nederlandse bodem.

Uniek en exclusief. Preferro levert hoogstaand vakwerk en realiseert adembenemende en verfijnde creaties van robuuste materialen. Het jonge, dynamische bedrijf is creatief, flexibel en onderscheidend. Hoogwaardige stalen deuren, stalen trappen en metaal design. Een lust voor het oog, een verrijking voor de woning.

Lees meer over Preferro