Kom langs
in onze
showroom
LET OP: Alleen op afspraak

Over Preferro

Preferro is specialist in het creëren van hoogwaardig metaal design, stijlvolle stalen deuren en adembenemende stalen trappen. Oogstrelend maatwerk van een ongekend niveau. Ambachtelijk vakwerk van Nederlandse bodem.

Jong en dynamisch. Vakkundig en ervaren. Perfectionistisch en flexibel. Innovatief en professioneel. Opgericht door Rob van Lieshout en Jens Otten. Twee vakmannen met een passie voor metaal en oog voor detail. Twee vrienden met één doel: mooi werk maken.

Metaalwerkers. Ruwe bolsters, blanke pit. Noeste mannen. Harde werkers. Het is allemaal honderd procent waar. Maar Preferro is zoveel meer. Bij Preferro werken stylisten. Kunstenaars zelfs. Verfijnde createurs met gevoel voor stijl.

Stalen deuren

De ambachtsmannen van Preferro zijn onderscheidend. Niet in wie ze zijn, maar in wat ze doen. Met hun werk. Met hun creaties van metaal en staal. Preferro maakt de allermooiste stalen deuren of stalen trappen. Op maat. Aantrekkelijk en altijd speciaal.

Meer over stalen deuren

Werkplaats

In het Noord-Brabantse Erp bevindt zich de werkplaats van Preferro. Een werkplaats met ruimte om te bikkelen en te buffelen. Om te creëren en te experimenteren. Een plek waar de stalen deuren, taats deuren en draai deuren het levenslicht zien. Een plek voor het ware ambacht.