Kom langs
in onze
showroom
LET OP: Alleen op afspraak

Enkele schuifdeur

Een enkele schuifdeur van staal en glas met een hoogwaardig niveau en met een oogstrelende uitstraling. Ambachtelijk maatwerk dat een ruimtebesparing in de woning oplevert.

Schuifdeuren worden met name gebruikt om de ruimtes in een woning van elkaar te scheiden. De dubbele of enkele schuifdeur wordt dan gebruikt als fraaie roomdivider (ruimteverdeler) om bijvoorbeeld de keuken van de woonkamer of de woonkamer van de speelkamer van elkaar te scheiden. De schuifdeur dient dan dus als schuifbare tussenwand.

Voor stalen schuifdeuren gebruikt Preferro klassieke schuifdeurbeslag. Dat betekent onder andere dat de mechanismen waaraan de deur hangt volledig zijn weggewerkt. Je ziet de deur, maar ook uitsluitend de deur. Daarnaast laat je de schuifdeuren gemakkelijk verdwijnen in de muur.

Schuifdeuren worden door Preferro op maat gemaakt. Zowel in design, afwerking als in afmetingen. Onze ambachtsmannen vertellen je graag meer over hun creaties en de ongekende mogelijkheden van Preferro. Het is ook mogelijk om langs te komen in onze stijlvolle showroom.

Neem contact op
Meer inspiratie Terug naar Stalen deuren