Kom langs
in onze
showroom
LET OP: Alleen op afspraak

Steektrap

Een steektrap is een trap die meestal in een rechte lijn naar de bovenverdieping voert. De vorm van een steektrap mag dan wel eenvoudig zijn, maar de uitvoering van een steektrap van de hand van Preferro is van een hoog niveau.

Dat een trap zoveel meer kan zijn dan een saaie verbinding tussen de begane grond en de eerste verdieping bewijst Preferro in deze foto’s van onder andere een fraaie gezinswoning. De perfect afgewerkte, robuuste doch stijlvolle stalen trap is een waar kunststuk in het interieur. Een toonbeeld van hoe mooi een stalen trap in combinatie met kwaliteitshout en glas kan zijn.

De vakmensen van Preferro combineren hun ervaring en liefde voor het ambacht met het vermogen om stalen trappen en stalen deuren te vervaardigen die perfect aansluiten op de woondromen van de opdrachtgevers. Stalen objecten die een ruimte nóg mooier maken.

Kwaliteitsmaterialen, het aanwezige vakmanschap en de ervaring zorgen dat de steektrap van Preferro onderscheidend is. Uniek maatwerk dat geheel door Preferro wordt gerealiseerd.

 

 

Neem contact op
Steektrap
Steektrap van staal
Meer inspiratie Terug naar Stalen trappen